Tävla hos Nikita......


Jag tävlar om två presentkort värda 500kr styck hos Vincent shoe store
i Nikitas blogg. Tävla HÄR du med!


Kvälls promenad......

Emil och jag har precis varit på en liten kvälls promenad med våran underbara men lite arga son. På kvällarna blir han så övertrött att han bara skriker så då får man lägga han i vagnen och gå en sväng så blir allt bra. Tror han har lite ont i magen oxå så då är det skönt när det guppar lite. Ikväll så somnade han inte men när vi kom in så var han så lugn och efter en kvart typ så somnade han i min famn. Idag har det inte hänt mycket alls, tvättat och så bara. På eftermiddagen så kom min kusin Anna förbi med Vilhelms dop kort så satt vi och pratade en lång stund. Ville var jätte lugn och glad, fick både lite leende och skratt av honom, annars kan han vara lite arg men det är pågrund av hans mage som inte är bra. Faster och morbror var oxå förbi en stund, de kommer nästan varje dag och hälsar på Elliot. Imorgon blir det shopping i Örebro ska stor handla mat på willys men det blir nog lite spring i andra affärer oxå Ikea är ju ett roligt ställe.....

I helgen så ska vi grilla och försöka vara ute så mycket som möjligt, blir nog en sväng till örebro på lördag med, men då blir det mera shopping på stan, ska åka med sandra o krille kul kul. Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng och sen blir det god natt för min del.

Puss o Hej



Tävla hos Nikita......


Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- hos Elvis-elina i Nikitas blogg.
Tävla HÄR du med.

God morgon.....

Det vart en tidig morgon idag, Elliot har haft problem med magen i natt och bara stånkat och stånkat....men nu på morgonen så kunde han äntligen bajsa igen. Vet inte vad hans mamma har ätit för nåt. Ska köpa hem lite päron tror jag så han får ur sig ordentligt. Igår var vi en sväng till örebro och handlade lite på willys, det är sån skillnad på att handla där än här hemma för här är det så dyrt. Vi ska ta en till sväng när lönen kommer på fredag tänkte vi, men nu fick vi en del i allafall. På fredag ska vi även shoppa lite nya kläder till Elliot, han växer ju så det knakar våran lilla pojk. Idag blir han ju en hel månad, gud va tiden går fort.

På fredag blir det nog även Ikea och skopunkten, sen självklart en sväng till babyproffsen. Det är ju lyx vecka den här veckan eftersom Emil har ledig vecka, så skönt att han är hemma min underbara sambo.....Idag ska vi åka in till socialen och skriva på papprena om faderskapet och gemensam vårdnad.

Ikväll blir det DH och nåt gott att äta tror jag....Nej nu ska jag koka lite kaffe. Ska försöka uppdatera oftare......

Puss och Hej

Veckan......

Den här veckan har gått super fort som vanligt, Emil jobbar förmiddag så jag har fått varit själv då men det har gått jätte bra. Har verkligen kommit in i mammarollen nu så, sen är ju våran bebis Elliot ett av de snällaste barnen man kan ha alltså. Inget skrik och så, bara i tisdags när mamma ville kolla på DH så vart det ilsket skrik. Men efter timmar av skrik så somnade vi i allafall, kom på sen på natten att det var minifom dropparna han vart så av. Han låg och stånkade hela natten och kunde inte bajsa så nu har vi slutat med dem och han har blivit mycket bättre.
I helgen så hade vi eventuellt tänkt åka till vännerna i Karlskoga men så kom jag på att Emil jobbar 12 timmars helg hela helgen så då blir vi hemma. ska åka till linde på söndag och hälsa på min gammel mormor Stina hon vill så gärna träffa Elliot.

I onsdags så var min faster här och hälsade på en stund och igår kom en av mina mostrar hit och kollade in vårat lilla underverk. Promenader har det oxå blivit nästan varje dag, det har ju varit så underbart väder så det är så skönt att gå med vagnen.

På måndag får vi vårat första barnbidrag det känns jätte konstigt, och på tisdag ska vi till socialen och skriva på papprena om faderskapet och gemensam vårdnad. På onsdag fyller Elias 3 år.

När lönen kommer på fredag så drar vi till örebro och stor handlar, börjar bli tomt här hemma. Nej nu ska jag nog ta mig en promenad.


Puss och Hej

Glad påsk.....

Det var nyss två små påskkärringar här, super söta var de, längtar tills nästa år då får Elliot oxå vara påskkärring eller gubbe, Hampus Elias Albin och Ida har oxå varit här och påskat för oss idag. Elias var så himla gullig i sitt förkläde och hukle han ser ut som en liten påskkärring.
Igår var vi hos mina föräldrar och åt påskmat, jätte gott var det, sen gick mamma jag och sandra en sväng på storå med Elliot, skönt att röra sig efter all mat.
Natten som var har varit underbar Elliot har sovit i sin säng hela natten utan när han åt då så klart, vi började med minifom droppar igår och det vart resultat direkt, man såg verkligen på han att han sov gott och inte hade ont i magen skönt för våran lilla prins.....ska verkligen fortsätta med dem.

Idag ska vi till sandra o krille, emil och sandras farbror och fru med barn kommer dit, då blir det grillat och hemmagjord potatissallad mums. Lilla Tinka kommer att vara så stor nu gemfört med Elliot som är så liten......hon har ju redan hunnit bli 6 månader lillsnuttan......ska bli så roligt att träffa dem igen vi har alla längtat jätte mycket......Imorgon blir den kalas hos sandra som fyller 21 år, ska bli så gott med tårta päronspeciall från frosths gott gott.......

Gud vilket härligt väder det är ute alltså, sol och varmt kan inte bli bättre nu till påsk, jag har tvättat tre maskiner som hänger ute på tork nu, det kommer att lukta så gott om det sen......Älskar verkligen våren och sommaren......Snart är det ju semester för Emil oxå skönt 5 veckor blir det, så vecka 28 ska vi försöka komma iväg någonstans allihopa, ska bli så kul nu när man har en familj att åka med......


Nej nu ska vi snart baxa in oss i bilen som oxå har blivit vår fin med nya däck och fälgar, vart stor skillnad på den gammla skrutten.

Glad påsk på er alla och puss o Hej så länge.......



Mera tävling.....


"Jag är med och tävlar hos Creyla om ett presentkort á 250 kr hos Barntrygghet.se.
Var med och tävla HÄR du också."

Var med och tävla......



"Jag är med och tävlar hos Creyla om ett presentkort á 200 kr hos Lekvira.se.
Var med och tävla HÄR du också.

Tisdag.....

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu förtiden, men jag har verkligen ingen lust just nu men här kommer lite av vad som hänt de sista dagarna.
 I helgen som var så var vi hos Sandra och Krille och grillade, Maja,Angelika och Nova kom oxå och hälsade på och det var jätte trevligt. Nova har blivit så stor nu, fast det är ju för man jämnför med Elliot som är så liten.
 Hon är i allafall en så himla go unge alltså, nästan glad och skrattar hela tiden, lite förkyld var hon och då får man vara lite sur, ska lämna förslag till min älskade sambo att vi ska åka och hälsa på dem nästa helg, för nu i helgen har vi inte tid.

 Igår började Emil att jobba igen efter 3 veckor hemma, jag tror han tyckte det var lite roligt, tråkigt att inte få vara med elliot hela dagarna bara. Det gick bra för mig att vara själv ett tu tre så är ju kl 19:30 och då börjar ju allt på tven så då kan man bänka sig. Vi fick även Elliots personnummer och papper om namn som jag skickade, sen var vi på bvc. Han väger nu 3640g och är 51 cm lång, det blir nog en stor kille. Själv har jag gått ner 11 kg sen han föddes, bara 20kg kvar till mitt mål.

Idag har vi varit på usö och kollat Elliots hörsel, det fungerade inte när vi låg på bb så vi hade en remiss till audiologiska kliniken idag och allt var jätte bra, han hör på båda öronen. Skönt då behöver man inte oroa sig över det. Sen var vi på kalas hos farfar Lasse som fyller 39 år idag. Morbror Krille har bytt däck på min bil oxå och den vart så fin.

På fredag så ska vi till mamma och pappa och äta påskmat, det ska bli så gott, sen ska vi mysa och bara umgås.

På lördag kommer Magnus, Jessica och Tinka och hälsar på hos Sandra o Krille, så då ska vi vara där hela dagen och grilla och fira lite påsk med dem oxå, och på söndag så fyller Sandra 21 år, så då blir det kalas igen.....hon har önskat sig pengar så det ska hon väl få så hon och Krille kan åka till stockholm och göra 3d ultraljud. Det ska vi oxå göra när det är dags för nästa bebis.

Nej nu måst jag gå och mysa lite med min son, han börjar skruva lite på sig.

Puss och Hej



Tävla om ett Guardian angel halsband


Tävla hos Grus och Änglastoft om detta underbara Guardian angel halsband.
Skulle bli väldig glad om jag fick bära det kring halsen!

Tävlingen avslutas den 20/4

Tävling......


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Yorrik hos
Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!"

Tävling.....


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Sovtex hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Vårat hjärta......