Ingen lust alls.......

jag har absolute inte haft någon lust att blogga, men känner mig lite tvungen nu......Det har inte hänt speciellt mycket den här veckan. Förutom att vi har varit hos barnmorskan och allt såg bra ut, till och med mitt blodtryck, bebise har inte fixerat sig men den ligger på rätt ställe men är fortfarande ruckbar. Det gjorde så ont när hon tröck den lille på huvudet. Jag har haft ett tryck neråt sen dess och kraftiga sammandragningar så snart så får vi träffa vårat barn. Känns så konstigt att Emil och jag ska bli föräldrar, men det är så spännande.......Tror vi kommer att bli jätte bra föräldrar. Igår så fick min svärmor en liten igen, fast inget barn utan en liten vovve valp som heter Sven. Han är sååå söt. Han har varit här på besök idag och skrämt våran katt simba som är dubbelt så stor som Sven,  men så jävla skraj.
Annars har vi inte gjort mycket, Sandra var här men jag somnade på soffan så hon åkte hem.....Taskig kompis man är. Snorig och hostig har jag blivit oxå, men jag hoppas verkligen att det kommer att gå över snart för det är så jobbigt.
På lördag ska vi till min moster Lena och fira hennes son Erik som fyller 25 år, (välkommen till klubben Erik.) Det är så kul att bli gammal och grå. Vi ska även på barnkalas till Albin som fyllt hela 8 år.

Igår var vi till min mor och far, fast inte Emil för han jobbar eftermiddag, i alla fall så har vi bestämmt att vi ska försöka åka till västkusten till sommaren och mamma ska bjuda oss till sälen nästa vinter. Gud va härligt det ska bli, sen ska vi väl åka på en kryssning oxå, men vi väntar lite tills bebisen blivit lite större. Då blir det bubbelbad och spabehandling för oss brudar, så skönt.

Gud va skönt nästa vecka får vi lön, då blir det storhandling och så ska vi införskaffa det sista till bebisen. Kul med pengar igen....vi har handlat väldigt mycket den här månaden så det har gått åt.....

nej nu ska jag ringa min vän Bini och höra hur det är med henne......

Puss o hej

Söndag......

Idag hade vi planerat en ute dag med Emil´s mamma och familj men det slutade med att Emil hade ute dag och jag har varit inne och sovit och varit helt deckad hela dagen, håller på att bli förkyld......Men de hade haft en lyckad dag med cross och pulkaåkning. Tror att han tycker det är skönt att få vila öronen från mig ibland, känner mig väldigt krävande just nu.

Gårdagen var en bättre dag för mig då jag till och med orkade gå en promenad i det fina vädret. Det var riktigt skönt. Men på kvällen så gjorde sig foglossningen påmind igen. Emil och Krille la klart golvet i hallen, det vart kanon bra.Sandra och jag kollade melodifestivalen och käkade godis. Helgen har gått jätte fort som vanligt och i morgon så går Emil på eftermiddagsskift igen och det kommer att bli så tråkigt.

Nu ikväll så har vi äntligen fått hem garderoberna och kunnat gjort klart det, men jag har fått tjata varje dag hela veckan, men nu så. Nu vill jag bara få lön och åka till Örebro och handla det sista. Idag är det 38 dagar kvar till Bf, det går så fort.....

Nej nu blir det gos och sen sova igen.....

Puss o Hej


Bakning....

Hej, idag har jag blivit sjukskriven helt tills den lille/a tänker komma. Först skulle hon bara sjukskriva mig till 50% men så tog hon mitt blodtryck och det låg högt så det vart hel sjukskrivning.....Men hon tyckte inte jag skulle ligga inne och tycka synd om mig själv utan jag ska vara som vanligt, så kollar de blodtrycket med jämna mellanrum. Måste hålla koll på mitt lilla hjärta där inne nu.....

När jag kom hem från läkaren så tog jag mig i kragen och bakade massa gott, det vart sockerkaka, kladdkaka och andra kakor. Tänkte även göra kokostoppar för det är så gott. Man måste passa på när man har lust. Tror Emils mamma och Lasse kommer förbi och fikar lite senare, även Sandra o Krille. Tror Krille ska hjälpa Emil med garderoben ikväll.

I helgen så ska jag vara med Sandra, Anna och lilla Vilhelm, vi ska kolla på film och mysa medans grabbarna ska lägga nytt golv hos Krille. Men helgerna hinner inte mer än börja så är de slut, men jag ska umgås med Emil så mycket som möjligt.......gud va jag älskar honom.

Nej nu drar jag till affären óch köper cocos.

Puss o Hej

Jobbet.....

Idag har jag varit på jobbet och lämnat mina nycklar, larm och koder. Det är så sorgligt, fast ganska skönt. Det är en kille som ska jobba åt mig nu i framtiden, Daniel heter han och verkar kanon bra. Idag har jag även varit och handlat lite mat, det behövdes verkligen, hade ingenting hemma så idag blir det köttbullar, potatis och gräddsås mums......
Snart kommer min älskling hem så då blir det mys en stund.

Jag har pratat med en barnmorska idag om mina provsvar, men de hade inte kommit så jag ska åka in till linde i morgon för hon ville kolla lite extra på mig, just för att jag är så trött och har haft sån jävla huvudvärk. Jag ska även ringa BB i karlskoga den här veckan, men vill inte göra det förens jag vet vilken tid och dag jag ska till läkaren och bli sjukskriven, tror det blir på torsdag men vet inte vilken tid.

Nu känns det helt rätt att åka till karlskoga, var jätte kluven först, men nu ser jag inget annat val, tror de är bättre där, och så vet jag att Emil har någonstans att vara om han inte får vara kvar med oss.

Annars har det inte hänt så mycket, tycker dagarna går så fort bara och det är skönt........Nej nu ska jag hitta någon fin bild att lägga ut....

Puss o Hej

 Min Älskling Emil.

Helgen.....

Vi har haft en jätte bra helg. I fredags så hände inte så mycket vi käkade god mat och tittade på Let´s Dance. Sandra och Krille var här en sväng. I lördags så var jag helt slut sov till och från hela dagen, Emil han var knäpp och körde ett extra pass på jobbet. Han ville jobba i kapp lite som han missade förra veckan då ha´n var hemma och var sjuk. Jag har börjat fått så kraftiga sammandragningar så ibland känns det som bebisen tänker komma ut. I lördags kväll var vi med Lasse och Lena till öskevik och hälsade på deras kompisar och käkade smörgås tårta, jag spelade wii med Electra, super kul var det. Fast att jag åkte på stryk av en tjej på 7 år.

I söndags så var vi nere vi mamma och pappa på isen och grillade lite korv och bara hade ute dag. Skit skönt var det. Jag provade även Krilles skoter en sväng. Har aldrig kört skoter så det var premiär. Det var ganska roligt fast jag tordes inte köra värst fort, pappa han eldade upp Krilles gammla koja som vi tror han byggde för 13-14 år sen, det var dags. Men vi sa åt han att han måste bygga en ny till sitt barnbarn nu när han ska bli morfar. På kvällen så käkade vi pizza från milano och så var vi hos Tobbe och Anna och kollade in lilla Vilhelm lite mer noggrant, gud så söt han är.

 Ville med Sandra och med sin pappa Tobbe.

Emil och jag längtar så otroligt mycket tills våran lilla fis ska komma ut nu, men det är ca 45 dagar kvar om den tänker komma på Bf-dagen. Kul ska det bli. Nej nu ska jag dra fram dammsugaren, har skjutit upp det i flera dagar. Lägger ut några bilder på lilla Vilhelm i allafall. 

Puss o Hej
 

Mina små älsklingar.....

                                                    

Liten bebis.....

Kom nyss hem från min kusin Anna. Hon och Tobbe och lilla Ville kom hem från bb idag, så Sandra och jag har nyss varit där en snabb sväng och kollat in honom.
Så himmla gullig och liten. Han vägde 3350 g när han föddes och var 50 cm lång, helt perfekt liten bebis med 10 fingrar och 10 tår.  Gud man vart inte att längta mer nu heller(suck) hoppas de här 6 veckorna går fort.

Annars idag så har jag varit hos barnmorskan och lyssnat på bebisen lämnat ett urinprov på odling och pratat massor om förlossning och smärtlindring. Jag kommer även att bli sjukskriven från nästa vecka och framåt. Det fanns ingen läkare som kunde göra det idag så från onsdag blir jag det. Skönt faktiskt.......ska vila óch bara ta hand om mig själv och Emil.

Idag så firar min lillebror och hans tjej 4 år tillsammans, de ska åka till Örebro och gå ut och äta och mysa. ´Kul det skulle jag oxå vilja göra Men Emil och jag får mysa hemma ikväll med god mat och säkert nåt bra på tv. Det är väl lets dance på fredagar......får kolla på det.

Puss o Hej orkar inte skriva mer........


Lite mer.....

Känner att jag måste skriva lite mer nu. Sitter och kollar på sveriges värsta bilförare....tycker jag är dålig men de här slår alla. Har varit hos min mamma och pappa idag och fikat lite....det var länge sen jag var där. Skönt att prata lite med dem. Sa till mamma att jag tror jag ger upp jobbet nu. Hon tyckte det var en bra idé, det tyckte Sandra oxå. Men får se i morgon vad barnmorskan säger. Men jag har nog bestämt mig till 80% i allafall.
MIn jobbar kompis Anette tyckte oxå att jag har hållt ut länge.

Jag har inga mat idér alls längre, det är så tråkigt, vi äter jämt samma mat. Ikväll vart det wok med kyckling och ris till Emil, och jag fick fiskbullar i hummersås. Det är nog det bästa jag vet. Mumms

Ikväll är det Per Morberg i vad blir det för mat då kanske man kan få någon idé. Mat är det tråkigaste jag vet just nu. Gud va skönt det ska bli och sluta jobba känner verkligen det nu.....bara behöva göra det jag vill och få vara hemma, inte ha tider att passa. Få förbereda sig att bli förälder. I morgon så kommer Anna och Tobbe hem med lilla Ville som föddes igår. Ska bli så roligt att träffa dem sen, men de ska få landa lite hemma först innan jag ska tränga mig på. Nej nu ska jag blanda lite juice och kolla på vad blir det för mat.


Puss o hej  

Barnmorskan......

Har nyss kommit hem från linde, har varit och träffat en barnmorska. Har inte kännt mig så bra nu ett tag så jag tänkte att det är lika bra jag åker in och kollar. Men det mesta såg bra ut, lite högt blodtryck och vita i urin så i morgon ska jag dit igen och kolla lite mer noga hos min ordinarie barnmorska Ulla.

Jag har varit orolig att jag fått havandeskapsförgiftning men det fanns inga tecken på äggvita bara någon annan vita så det är säkert ingen fara. Men hon tyckte att ´jag skulle försöka att ta det lungt och vila mycket. Får se hur det bli med jobbet i fortsättningen.......Just nu känns bara barnet och min familj viktigast. Hjärtljuden låg på ca 144 slag och hon tyckte det var mycket liv i magen.

Känns som att vila kan jag göra hur mycket som helst, igår sov jag typ 2 1/2 timme på dagen och sen sov jag hela natten utan problem, i morse gick jag upp och ringde till barnmorskan sen gick jag och la mig igen och somnade på 5 minuter, så nåt är det nog i kroppen. Men det kan ju vara någon vanlig sjuka bara. Alla är ju sjuka just nu.

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla lite tv tror jag, Emil är och jobbar för första gången den här veckan han har haft magsjuka i flera dagar.

Puss o hej


En trött Cajsa.

Tinka Hillevi Märtha.......

Det är namnen som Emil och Sandras lilla kusin fick i lördags, det var ett bra dop som gick snabbt och inte innehöll så mycket om gud och bla bla.......
Lilla Tinka var jätte duktig i kapellet och jätte fin. Vi åkte till finspång redan vid nio på morgonen, det var så länge sedan vi träffade Jessica och Magnus och Emil och jag har ju inte träffat lilla Tinka någon gång så det var så roligt. Det vart en massa kaffe och skvaller om allt som har hänt och så ville ju Jessica klämma lite på min " Elliot " som hon så säkert tror det är, men vi får se om ca 6 veckor.
Efter dopet så bjöd dem på pasta sallad med kassler till mig och kyckling till dem andra och sen vart det kaffe och super goda muffins från Leilas bok som jag måste göra någon gång..... Sen tyckte vi det var dags att bege sig hemåt vi har ju i allafall nästan 2 timmar till Finspång här ifrån.. .





I söndags så jobbade Emil extra 12 timmars på formningen, så då gjorde jag inte mycket. Hade tänkt städa och fixa men det fanns det ingen ork till det.
Men på eftermiddagen så följde jag med Sandra och Krille till Ikea och shoppade lite, bland annat underlägg till skötbordet, en nallefilt, nya dricksglas, ljus till mamma, och lite annat. Sandra och Krille köpte nytt golv som de ska lägga i hallen, super snyggt. Sen vart det mc´donalds och hemfärd. Det ska gå fort när Krille är med. 

På söndag kväll så fick Emil magsjuka så jag har bara väntat på att få det jag med, men än så länge har jag klarat  mig. Sandra har det oxå så vi får se hur det går för oss andra, jag har haft ett tryck neråt nu i flera dagar så igår trodde jag nästan att den lille ville komma ut men inte. 

Vi har satt upp våran spjälsäng och fixat är hemma nu, det vart så jävla bra förutom att jag har  köpt ett för stort täcke, så påslakarnet fick inte plats, måst till ikea igen och köpa ett nytt. Men vi ska även köpa  en ny byrå nästa löning, så vi tar det då.  Tror det blir en malm byrå, vill även ha den sängen, sen ska jag köpa den gröna lilla spöket lampan på ikea.

Idag hade jag tid för besiktning av bilen men den gick inte att fixa igår så jag bokade om tiden till den 19 i stället, känns bättre om man har försökt attt laga den lite iallafall, allafall om man vet vad det är för fel på den.                                       
 
                 
 


Nej nu tror jag jag ska krypa ner hos min älskling igen,

Puss o hej