Sol och värme....



Hallå, vi orkar inte blogga nu när det är så fint väder och sommaren äntligen kommit så istället kommer lite sommarbilder på våran älskade Elliot.









Ont i magen....

Ja det kan man verkligen säga att jag har, jävla spiral. Får käka ipren med jämna mellanrum för att det gör så jävla ont. Men det går väl över nån gång får vi hoppas. Idag har jag Elliot och Sandra varit hos Patricia och lilla Casper och hälsat på. Det var super trevligt som vanligt. Vi fikade och skvallrade en hel del, men vi han även med en promenda i skogen oxå, så skönt. Det är så roligt nu när Elliot börjar hänga med lite mer, idag har han verkligen försökt att prata med Casper, och Casper är inte heller tyst utan han svarar så gott han kan. De kommer att bli så söta ihop de två när de ska börja springa omkring och leka i sandlådan.

I morgon är det min födelsedag, jag är som ett litet barn som längtar, men jag tycker det är roligt attt få presenter. Jag har lagt ihop tårtan idag men inte ganeringen för det glömde jag köpa när jag var på affären. Men det vart i allafall citronfromage och hallonsylt i den och uppe på får det väl bli nån frukt och grädde. Hittar säkert på nåt bra. I morgon ska vi till mamma och pappa och fira midsommar oxå, det blir väl lite knytis och kubb och sånt. Inget märkvärdigt, det blir nästa år i stället. Då är ju Elliot mer än ett år och då måste man ju dansa runt stången och sjunga små grodor små grodor. Förhoppningsvis så har vi köpt ett hus då så man kan ha firande hemma istället för hos mamma och pappa jämt. Skulle vara så roligt med något eget, och föresten så börjar det bli så dyrt att hyra. Tror man tjänar på att köpa ett eget hus.

Nej nu ska jag tjata lite på Emil att jag vill öppna min present.....han kommer att säga nej.

Puss o Hej


Badhus,Mvc och kalas......

Idag stod bad i badhuset först på aktivitetslistan. Sandra,jag och Elliot satte oss i bilen redan kl 07:00 i morse och körde in till lindesberg och badhuset Energikällan. Elliot som älskar att leka badanka var hel nöjd när vi doppade ner honom i vattnet, och det är ju så skönt att få simma av sig lite. Först vart det lite uppvärmning för honom i barnpoolen och sen stora bassängen ända tills Sandra kom på att det finns ju en annan bassäng med mycket varmare vatten i så den tog vi sen. Det var riktigt skönt. Det ända som var synd var att vi glömde kameran hemma så det vart inga premiär bilder. Men vi får komma ihåg den nästa gång. För det kommer helt klart att bli flera gånger. I augusti börjar vi på babysim det ska bli så roligt. Efter typ 40 minuters plaskande så orkade inte Elliot mer och vi bestämmde oss för att gå till 37;an och käka frukost. De har så goda tonfisksbaguetter där. Vi hämtade först vagnen i bilen och innan vi han lägga ner honom så hade han somnat.
Lilla vännen var helt slut efter äventyret i bassängen.

Efter frukosten var den mvc som stod på tur och jag skulle få min spiral innsatt, jag hade förberätt mig på det värsta men när hon väl satt den så känndes det inte mycket alls. Jag har haft som mensvärk nu hela kvällen men det är allt. Hon kollade även mitt blodtryck och blodvärde och det var jätte bra(skönt) vill inte käka blodtrycksmedicin som 26-åring. Men måste försöka motionera mera och inte börja röka så är det nog helt lugnt. Jag gjorde även ett gravtest innan hon satt spiralen men det var negativt. Annars hade jag fan dött, inte en till bebis på än gång,vill att Elliot ska få vara bebis först innan nästa kommer. Fast jag var inte så orolig att jag skulle vara med barn,vi har varit försiktiga.

Nu ikväll så var vi på kalas hos min älskade lillebror som inte är så liten längre. 22-år vart han idag och i oktober ska han bli pappa så han börjar oxå bli stor. Vi käkade tårta och han fick pengar till tatuering av oss.
Det var nog hela den här dagen, Elliot och jag har oxå hunnit med att sova en och en halvtimme förut och sånt som vi alltid gör.
I morgon står besök hos Patricia och Casper överst på listan, och på eftermiddagen ska jag lägga ihop en tårta till min födelsedag på fredag.

Nej nu är jag trött Puss o Hej



Med morbror Krille för första gången.....

Äntligen.....

Yes äntligen lite solsken igen, fy fan vad skönt. I morse så vart det en promenad till ica och på vägen så möte vi Bini som skulle ner till färgaffären. Det var så skönt att få gå en sväng. Efter shopping turen så gick vi hem till henne och drack vanilj kaffe och jag fick min födelsedags present eftersom det är midsommarafton på min födelsedag och Bini jobbar hela midsommar helgen. Jag fick en jätte fin skål som jag tittat på varje gång jag varit på mejk, sen fick jag ansiktsmask och filar. Kanon bra presenter. Bini passade även på att önska sig presenter oxå, hon fyller den 3 juli 14 dagar efter mig. Hon vill ha 2 st gröna stora växter till sitt vardagsrum. Så det ska jag inhandla åt henne.

Emil han grejar med våran bil idag, för igår fick vi vita blinkers och en ny stereo av hans jobbar kompis. Det kommer att bli kanon på pärlan. Ikväll ska vi se på nya wallander filmen och sen blir det dubbel avsnitt av DH.

Puss och Hej



Babygym.....



Äntligen glad när han ligger i babygymmet, förut har han blivit jätte ledsen. Tror han var rädd för djuren då.


Vaccination mm.......

I morse så var det dags för 3 månaders vaccination. Jag var super nervös men som tur var så följde Sandra med som stöd till mig eftersom Emil jobbar natt den här veckan. Först så vägde och mätte vi honom och växer det gör han så det knackar värre. Han väger 6540 gram och är 60,5 cm lång en stor kille. Sen var det dags för sprutorna och så klart köpte kjag till en extra spruta mot hepatit så 2 stycken plågade vi honom med, men det gick jätte bra. Han sa inte ett ljud när han fick den första, det hade han inte tid med för då pratade han med Sandra, men den andra kändes lite mer och ett litet gnäll vart det då. Men det var inte alls farligt, sköterskan tyckte han var den duktigste bebisen på länge. När vi var klara på bvc så for vi hem till Anna och Ville ett tag. Det gick bra men nu på eftermiddagen så har han varit så arg och gnällig och bara skrikit. Jätte jobbigt har det varit när man inte är van, men nu ikväll är han sitt vanliga jag igen och har varit super glad och babblat som bara den.

Ikväll var det även premiär för Emil att flaskmata och natta honom, vi ahr börjat med ett mål ersättning på kvällen bara för att få bort små snuttandet. Vissa kvällar kan han äta och krångla hur mycket som helst och det blir så ledsamt till slut. Det gick i alla fall kanon för Emil och mata och natta honom, roligt och skönt att det funkade. Tror det var mysigt för Emil att få ge honom oxå för det är nått speciellt att mata sitt lilla barn.

Igår så bokade vi även årets semester resa, det blir camping på åland i några dagar med mamma,pappa,sandra och Krille. Ska bli så roligt att komma iväg. Sen blir det nog även husvagnssemester med Lasse o Lena i Askersund, fast inget bestämmt än, men det hoppas vi verkligen på.

Nej ska hänga tvätt och kolla på csi nu.

Puss o Hej


Badanka......



Sandras student 12/6-09



Det finaste.....


Våran skatt......


Tävling hos Tant Ulrika.....


"Jag vill vinna ett presentkort värt 250kr från Kotteshoppen hos Tant Ulrika"

090608

Idag har det inte hänt mycket alls, jag har städat och fixat här hemma. Det såg ut som en sandlåda på golvet. Nya sängkläder vart det med. Det finns ju inget skönare än att lägga sig i ny bäddat.
 Emil står för tillfället i diskbaljan och Elliot sover i sin babysitter men börjar nu vakna till. I morse fick jag frukost hos Anna, det var jordgubbstårta mums var det. De hade fått lite över sen dopet på Ville som var igår, typ 2 stora tårtor.
Men det smakade så gott till frukost. Hoppas att inte Elliot blir så prickig för jag åt en jordgubbe, men en ska man väl kunna äta. Dopet var jätte fint, väldigt mycket folk. När vi ska döpa Elliot så ska vi bjuda hem prästen och ha det här hemma, och med bara de närmsta. Orkar inte med all släkt. Sen blir det lite fest på kvällen, ska bara bestämma något bra datum.

På fredag blir det student firande. Äntligen tar Sandra studenten jippi. Det ska bli jätte roligt.
 nej nu är bebisen hungrig igen.....

Puss o Hej

Ny vecka.....

Det är inte klokt hur jävla fort veckorna går, redan måndag igen. Emil ska snart iväg och jobba eftermiddag och jag och lille man ska gå ner till bvc. Ska bli roligt att se hur mycket han gått upp på 2 veckor. Just nu ligger han i vagnen och sover under syrenen. Det är så skönt att sova i skuggan....men mamma tycker det är underbart att sitta i solen och steka.

I helgen var vi till vännerna i Karlskoga igen vi grillade och drack vin. Jag drack alkoholfritt smakade sådär. På lördagen var jag och Angelika med barnen på stan hela dagen, shoppade lite kläder till Elliot och morsdagspresent till mamma. Grabbarna hjälpte Majsas mamma och gubbe att städa ett hus de nyss köpt. Sen på kvällen åkte jag och Emil hem. Igår så var vi först till mamma och gav henne present sen gick vi vidare upp till Lena o Lasse med present. Mycket tårta vart det, men det smakar gott. Sen gick vi hem och tände grillen för ovanlighetens skull. Det är ju så gott att grilla.

Nu på eftermiddagen har vi varit hos Anna på 20-årskalas. Det var jätte trevligt med kladd och äppelkaka. På Bvc gick det bra Elliot väger nu 5910 gram och är 58,5 cm. Jag trodde han skulle väga mer faktiskt. Men det är ju mycket eftersom han bara är 2 1\2 månad. Idag fick vi den första tiden till vaccinationen den 15/6 ska vi till Bvc. Jag hoppas det kommer gå bra och att han inte får så mycket feber.


Puss o Hej