Vaccination mm.......

I morse så var det dags för 3 månaders vaccination. Jag var super nervös men som tur var så följde Sandra med som stöd till mig eftersom Emil jobbar natt den här veckan. Först så vägde och mätte vi honom och växer det gör han så det knackar värre. Han väger 6540 gram och är 60,5 cm lång en stor kille. Sen var det dags för sprutorna och så klart köpte kjag till en extra spruta mot hepatit så 2 stycken plågade vi honom med, men det gick jätte bra. Han sa inte ett ljud när han fick den första, det hade han inte tid med för då pratade han med Sandra, men den andra kändes lite mer och ett litet gnäll vart det då. Men det var inte alls farligt, sköterskan tyckte han var den duktigste bebisen på länge. När vi var klara på bvc så for vi hem till Anna och Ville ett tag. Det gick bra men nu på eftermiddagen så har han varit så arg och gnällig och bara skrikit. Jätte jobbigt har det varit när man inte är van, men nu ikväll är han sitt vanliga jag igen och har varit super glad och babblat som bara den.

Ikväll var det även premiär för Emil att flaskmata och natta honom, vi ahr börjat med ett mål ersättning på kvällen bara för att få bort små snuttandet. Vissa kvällar kan han äta och krångla hur mycket som helst och det blir så ledsamt till slut. Det gick i alla fall kanon för Emil och mata och natta honom, roligt och skönt att det funkade. Tror det var mysigt för Emil att få ge honom oxå för det är nått speciellt att mata sitt lilla barn.

Igår så bokade vi även årets semester resa, det blir camping på åland i några dagar med mamma,pappa,sandra och Krille. Ska bli så roligt att komma iväg. Sen blir det nog även husvagnssemester med Lasse o Lena i Askersund, fast inget bestämmt än, men det hoppas vi verkligen på.

Nej ska hänga tvätt och kolla på csi nu.

Puss o Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback