Lugn...

Ja nu äntligen känner jag mig lugn igen, Elliot vaknade 05:20 i morse pigg som en ja jag vet inte vad. Försökte få honom att somna om efter vällingen men icke sa nicke han ville inte sova mer så det var bara att kliva upp och sätta på kaffe så man vaknar. Vi har tittat på vakna och han har åkt i sin stol. Käkade lite smörgås oxå, han börjar gilla mjukbröd mer och mer nu.
Men nu så sover han en stund igen och jag har fått duschat och smörjt in mig i fred så skönt. Idag blir det nog en sväng till linde och fika med alla mammor och en blivande mamma som självklart oxå får följa med. Alltid mysigt att träffas och skvallra om allt o alla. Det blir nog jag,Patricia, Thresa, Cissi och Elin och självklart Sandra.
Ska även till jobbet och lära mig lite innan jag börjar på torsdag eftermiddag.



Snyggingen käkar gröt igår kväll. Han har blivit så duktig att sitta i sin stol, fast helst vill jag ha en hokus pokos stol i plast. Men ska spara pengar nu för den 16 november åker jag och Patricia till Ullared. Ska bli jätte roligt. Tänkte om man sak önska sig stolen i doppresent men det känns så konstigt att önska sig man får väl vad man får. Av mamma och pappa får vi en ny bilbarnstol, det ska bli toppen för våran vi har nu ska Sandra o Krille få. Är så tacksam för stolen för dom är ju inte billiga att köpa ca 3000 så det blir en toppen present till lilla Lotten. Nej nu ska jag försöka göra någon nytta, har världens disk att diska.

Puss o Hej

Kaffe o Tårta.

Har nyss kommit hem från Patricia o Casper. Så roligt att ha kompisar som har barn i nästan samma ålder. Det vart en promenad med vagnarna och sen kaffe o tårta på altanen. Dom har byggt den nu i sommar hur stor o fin som hellst. Skönt att kunna sitta ute fast inte frysa.
Emil sover o snusar för fulla muggar själv vaknade Elliot kl kvart över sex i morse så det var bara att kliva upp fast man är som en dö sill. Men vi gosade under täcket i soffan i nästan en timme framför vakna med the voice innan han började bli sur o ville ner i sin stol.




Bilden är från en annan dag gå jag höll på att dammsuga och han åkte efter och ville oxå dammsuga. Men när han fick den så ville han bara äta på slangen.

Annars har vi inte gjort mycket idag, ska väl åka o shoppa lite för gröten är slut och sen behövs det lite barnmatsburkar, han fick kalkon och potatismajspure idag, jag tyckte det smakade fan men han åt jätte bra så det var ju säkert gott. Just nu sover han i sin bilstol han gillar att sova i den.



Nej nu ska jag starta en tvättmaskin för den där jävla tvättkorgen är alltid full. Förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt alltså.

Puss o Hej

Torka....

Ja jag har haft en så kallad bloggtorka som alla andra oxå har. Men nu kommer ett litet inlägg. Stod precis på trappen och tänkte på min förlossning. Den var väldigt jobbig men ändå den häftigaste upplevelsen jag varit med om och som jag känner nu så skulle jag vilja göra om det snart. Men ska vänta ett tag till i allafall. Snart kommer min brors lilla Malva och det ska bli så roligt. Stackarna kommer inte få ha henne i fred mycket alltså, med en faster som längtar så hon dör och en morbror farmor och mormor som längtar lika mycket. Men man får ju lov att respektera dom om dom inte orkar med oss varje dag.
Annars är väl allt som vanligt, Eliot har fått jätte bra mat och sov tider. Han äter ju både gröt och burkmat nu, har försökt ,med min egna mat men den spottar han bara ut så vi fortsätter med burkar för då äter han bra.
På fredag ska han vara hos farmor o farfar för första gången själv, vi ska gå på bio och gå ut o äta nåt gott med sandra o krille. Ska bli jätte mysigt. Men han får sova hemma för jag ska börja jobba lite nu och det är hela helgen så han måste sova hemma så jag får pussa lite på honom innan mitt pass börjar.
Ska faktiskt redan börja lite på torsdageftermiddag, ska bli himmla skoj att få komma ut o träffa lite folk igen. Får se hur mycket längtan jag har om jag klarar av det, men det ska jag väl göra. Bra att spara lite mammadagar och få lite extra pengar för just nu blir det inte mycket kvar i månaden.
Nej nu ska jag väcka min älskling, han sover en stund för han ska iväg o jobba natt vid tolv. Ska bli bättre på att blogga lovar.

Puss o Hej