Kaffe o Tårta.

Har nyss kommit hem från Patricia o Casper. Så roligt att ha kompisar som har barn i nästan samma ålder. Det vart en promenad med vagnarna och sen kaffe o tårta på altanen. Dom har byggt den nu i sommar hur stor o fin som hellst. Skönt att kunna sitta ute fast inte frysa.
Emil sover o snusar för fulla muggar själv vaknade Elliot kl kvart över sex i morse så det var bara att kliva upp fast man är som en dö sill. Men vi gosade under täcket i soffan i nästan en timme framför vakna med the voice innan han började bli sur o ville ner i sin stol.




Bilden är från en annan dag gå jag höll på att dammsuga och han åkte efter och ville oxå dammsuga. Men när han fick den så ville han bara äta på slangen.

Annars har vi inte gjort mycket idag, ska väl åka o shoppa lite för gröten är slut och sen behövs det lite barnmatsburkar, han fick kalkon och potatismajspure idag, jag tyckte det smakade fan men han åt jätte bra så det var ju säkert gott. Just nu sover han i sin bilstol han gillar att sova i den.



Nej nu ska jag starta en tvättmaskin för den där jävla tvättkorgen är alltid full. Förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt alltså.

Puss o Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback