Glad påsk.....

Det var nyss två små påskkärringar här, super söta var de, längtar tills nästa år då får Elliot oxå vara påskkärring eller gubbe, Hampus Elias Albin och Ida har oxå varit här och påskat för oss idag. Elias var så himla gullig i sitt förkläde och hukle han ser ut som en liten påskkärring.
Igår var vi hos mina föräldrar och åt påskmat, jätte gott var det, sen gick mamma jag och sandra en sväng på storå med Elliot, skönt att röra sig efter all mat.
Natten som var har varit underbar Elliot har sovit i sin säng hela natten utan när han åt då så klart, vi började med minifom droppar igår och det vart resultat direkt, man såg verkligen på han att han sov gott och inte hade ont i magen skönt för våran lilla prins.....ska verkligen fortsätta med dem.

Idag ska vi till sandra o krille, emil och sandras farbror och fru med barn kommer dit, då blir det grillat och hemmagjord potatissallad mums. Lilla Tinka kommer att vara så stor nu gemfört med Elliot som är så liten......hon har ju redan hunnit bli 6 månader lillsnuttan......ska bli så roligt att träffa dem igen vi har alla längtat jätte mycket......Imorgon blir den kalas hos sandra som fyller 21 år, ska bli så gott med tårta päronspeciall från frosths gott gott.......

Gud vilket härligt väder det är ute alltså, sol och varmt kan inte bli bättre nu till påsk, jag har tvättat tre maskiner som hänger ute på tork nu, det kommer att lukta så gott om det sen......Älskar verkligen våren och sommaren......Snart är det ju semester för Emil oxå skönt 5 veckor blir det, så vecka 28 ska vi försöka komma iväg någonstans allihopa, ska bli så kul nu när man har en familj att åka med......


Nej nu ska vi snart baxa in oss i bilen som oxå har blivit vår fin med nya däck och fälgar, vart stor skillnad på den gammla skrutten.

Glad påsk på er alla och puss o Hej så länge.......



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback